Training - Succes in Internationale Relaties


In samenwerking met EPC Consultants organiseren wij een halfdaags seminar over samenwerken met andere culturen.

Uw personeel heeft nog nooit in het buitenland gewerkt. Toch hebben ze regelmatig te maken met zakelijke contacten en collega’s in locaties in andere werelddelen. Ze zijn zich vaak niet bewust van het effect van hun gewoontes op de ander; en hebben regelmatig problemen om dingen gedaan te krijgen of de juiste informatie te verzamelen of verstrekken.

Het programma

Het halve dag programma behandelt drie aspecten:

Dit compacte programma (3 uur) biedt een sterke basis om met meer succes om te gaan met internationale contacten. Voorafgaand aan de sessie vragen we alle deelnemers een vragenlijst in te vullen om individuele drijfveren vast te stellen.

Het programma wordt aangepast aan de onder de deelnemers vertegenwoordigde culturele achtergronden en hun international relaties. De deelnemers worden zich bewust van de culturele dimensies die er toe doen in hun internationale zakelijke contacten. Het programma verkent specifieke individuele kwaliteiten en gewoontes en geeft inzicht in hoe dit door anderen beleefd wordt en welke reacties het kan ontlokken bij internationale zakelijke interacties. Het programma kan ook in het Engels uitgevoerd worden of uitgebreid worden tot een intensief 2-daags programma. (Programma voorstel en offerte op aanvraag.)

Het resultaat

Na het doorlopen van het programma zullen deelnemers:

De trainer

Edith Punt heeft vanuit haar rol als landenexpert bij het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam een brede ervaring in het opleiden van management dat uitgezonden wordt. Ze begon haar loopbaan als strategisch HR consultant in Bangkok, Thailand. Ze verleent international strategisch HR advies en heeft programma’s op locatie verzorgd in Nederland, België, Duitsland, Tsjechië, Frankrijk, Thailand, Maleisië, Hong Kong, Vietnam, Australië en Amerika.

De Kosten

We bieden dit open halve dag seminar inclusief een intake aan voor € 260.= (ex. BTW) per deelnemer. De seminars worden bevestigd zodra er 6 deelnemers aangemeld zijn. Het seminar zal plaatsvinden in de maand oktober en/of november in Brussel of Antwerpen.