IMG Sachsen-Anhalt bezoekt de Benelux (13-15 May)


Een delegatie van IMG Sachsen-Anhalt (www.invest-in-saxony-anhalt.co), de economische ontwikkelingsmaatschappij van de Duitse deelstaat Sachsen-Anhalt, komt van 13-15 mei naar Belgie en Nederland. Een mooie gelegenheid om kennis te maken en na te gaan of Sachsen-Anhalt inderdaad uw expansie-strategie kan ondersteunen. Bent u geinteresseerd in expansie naar Duitsland en wilt u meer informatie over de mogelijkheden die Sachsen-Anhalt uw bedrijf kan bieden? Dan komen wij graag bij u langs om u te informeren over de steun die IMG Sachsen-Anhalt aan buitenlandse bedrijven kan bieden.

IMG kan bedrijven die een uitbreidingsinvestering overwegen in Duitsland, gratis en vertrouwelijk adviseren en begeleiden m.b.t. de mogelijkheden in Sachsen-Anhalt. IMG kan voor u afspraken maken met lokale spelers, helpen met het vinden van de juiste ‘service providers’, organiseren van een programma waarbij u potentiele lokaties kunt bezoeken en uiteraard kan IMG van dienst zijn omtrent de financiele aspecten en subsidies met betrekking tot het vestigen in Sachsen-Anhalt.

Sachsen-Anhalt heeft een aantal zeer sterke clusters in AgroFood, Chemie (5 Chemieparks), Metaal/Machinebouw en Logistiek. Met de centrale ligging binnen Duitsland is Sachsen-Anhalt een uitstekende locatie om zowel de Duitse als de Oost-Europese markt te bedienen. Daarnaast zijn de loonkosten de laagste van heel Duitsland en de grondprijzen zeer aantrekkelijk terwijl de arbeidsproductiviteit in Sachsen-Anhalt zeer hoog te noemen is. De deelstaat biedt als een van de weinige ook nog allerlei aantrekkelijke subsidies, belastingvoordelen en garanties.

Voor een afspraak of informatie neem contact met:

sieb.hoogstra@colors-inc.com , T. 02/554 1251 , M. 0477/358 222